Likér Kahlúa. Baileys, Amaretto 4 ks
Likér Chambord, Bols Triple Sec 4 ks
Amaretto, kávový likér Kahlúa 4 ks
Skyy vodka, Broskvový likér, Brusinkový džus 4 ks
Angostura rum, limetka, cukrovyý sirup, koktejlová třešeň 4 ks
Whisky Jameson, Amaretto, Brusinková šťáva 4 ks
Skyy Vodka, Tabasco, Oliva 4 ks
Angostura Rum, Passion Fruit Ponthier, Cukrový sirup 4 ks
Vodka SKYY® je jednou z prvních značek vodky, která je průkopníkem inovativního, nejmodernějšího, čtyřikrát destilovaného a trojitého filtračního procesu. Trvalá pozornost věnovaná detailům a závazek kvality mají za následek vynikající a hladkou chuť vodky.
Distil No.9 je malosériová ukrajinská pšeničná vodka od Staritsky & Levitsky. Vyrobeno podle devátého receptu, který byl vyzkoušený, a s 9 999 lahvemi na šarži, je to jemná, ale plná vodka, kterou lze buď popíjet, nebo vychutnávat v koktejlech.
Sladká, svěží a toastová tráva a jemné tóny mandlové kůže. Mírně vážený Belvedere zpočátku zasáhne váš jazyk nenápadnou sladkostí a poté se odhalí jeho kořenité tóny na bázi žita. Klíčový je alkohol, který je velmi dobře zakomponovaný a tlačí sem ty hlavní chutě místo boje s žitem.
Mermaid Salt Vodka je destilovaná z obilí s jemným přídavkem kamenné mořské soli Wight Salt pro hladkost. Sůl, která se sklízí přirozeně, se shromažďuje v solárním destilačním zařízení, přičemž se využívá sluneční energie a jednoduchý vědecký proces k získávání soli z mořské vody.
GREY GOOSE byla vytvořena v roce 1997 Sidney Frankem a Maître de Chai (Mistr sklepa), Francoisem Thibaultem. V roce 2004 ji získala společnost Bacardi. Francois se inspiroval svým školením koňakového sklepmistra a vytvořil vodku navrženou tak, aby vyjadřovala skutečnou chuť a charakter ingrediencí.
Beluga je ruská vodka, vyráběná řemeslnou destilací podle tradiční metody, ze sladových pšeničných zrn přirozeně fermentovaných, filtrovaných pískem a březovým uhlím a před plněním do lahví měsíc odpočívající. Destiluje se v Kemerovské oblasti na Sibiři.
Originál, vyrobený z kanadské kukuřice z místních zdrojů, Aurora, vyrobený z anglické pšenice, a Onyx, vyrobený z Blue Weber agáve. Na rozdíl od jiných značek vodky se Crystal Head dívá na svět jinak, bez omezení. Vodky jsou čtyřikrát destilovány, sedmkrát filtrovány a baleny do láhve Crystal Skull.
Broker's Gin je pravý londýnský suchý gin vyrobený ve 200 let staré palírně v srdci Anglie za použití tradiční měděné nádoby. Rostlinné látky z mezinárodních zdrojů se namáčejí po dobu 24 hodin ve čtyřnásobně destilované čisté obilné lihovině, která se pak destiluje popáté.
Brokers pink gin, jemný a chutný gin, který si získal uznání kritiků, Broker's je vyroben z bylin, koření a ovoce dovezených ze tří kontinentů a smíchaných pro extra suchost. Tento růžový výraz obsahuje tradiční rostlinné látky spolu s přírodními jahodovými příchutěmi se svůdným růžovým odstínem.
Relativní nováček na scéně prémiového ginu, umístěný v kouřově šedé láhvi se širokými rameny a ikonickým špičatým límcem, Bulldog je ultra prémiový gin ručně vyráběný v Londýně. Je čtyřikrát destilován, třikrát filtrován a naplněn chutí a vůní dvanácti vybraných rostlinných látek.
Roku je dokonale vyvážený, výjimečný gin kombinující šest výrazných japonských rostlinných látek s osmi tradičními rostlinnými látkami. Roku, vytvořený s pečlivou pozorností k detailu, je prestižní gin, který nabízí to nejlepší z každé sezóny.
Čerstvý a voňavý, June je ginový likér, kde se snoubí vinné broskve, letní ovoce a G'Vine Gin, francouzský gin, který vytvořil Maison Villevert z hroznů. Příjemně parfémované, kulaté a hladké, je potěšením popíjet perlivou vodu nebo dobré tonikum s několika plátky bílého ovoce.
Gin má výrazné květinové aroma s tóny citrusového ovoce a hedvábnou, vyváženou chuť, ve které se doplňují citrusové, hořké a květinové tóny, v závěru s hřejivým, pepřovým tónem. Gin je pojmenován po 135. poledníku východní délky, který prochází městem Akashi v prefektuře Hyogo. Inspirován je vášní pro objevování toho, co leží za hranicemi, a významným obdobím japonské historie Taisho, kdy se východní kultura setkala s tou západní. Kimio Yonezawa tomuto inovativnímu a nekonvenčnímu ginu, jenž spojuje nové chutě, dal přívlastek „Hyogo Dry Gin“.
Santa Ana Gin vzdává hold dancehallovým dnům Manily 20. let a jejímu korunovačnímu klenotu, legendárnímu kabaretu Santa Ana. Mezi rostlinné látky patří jalovec, koriandr, citron, hořký pomeranč, kořen anděliky a kořen kosatce, které pokládají základ pro přidání čtyř pečlivě vybraných rostlinných látek z Filipín.
Hendrickova jedinečná chuť pochází z použití růží a okurek spolu s 11 dalšími rostlinami, samozřejmě včetně jalovce, ale také koriandru, pomeranče, citronu, anděliky, kořene kosatce, krychlových bobulí, kmínu, heřmánku, bezu a řebříčku.
Scapegrace Black má svůj název podle barvy ginu. Jedná se o černě zbarvený ochucený gin. Černá barva pochází z přírodních výtažků: kyselých bobulí, sladkých brambor, ananasu a šafránu. Dává chuťové tóny z přírody a můžete cítit "země", rostliny, květiny a bobule.
Elephant Sloe Gin kombinuje prémiový London Dry Gin s klasickou chutí divokých čerstvých trnkových plodů. Ovoce se sbírá ručně a pečlivě vybírá; uchovávat pouze ty nejlepší bobule pro výrobu trnkového ginu. Elephant Sloe Gin je přísně omezen na jeden ročník ročně.
Monkey 47 Dry Gin je prémiový gin vyráběný v Německu ve Schwarzwaldu od roku 2010 společností Black Forest Distillers. V tomto ginu je použito 47 rostlinných látek, které zvýrazňují čerstvou borůvku. Monkey 47 Dry Gin byl poprvé představen v Německu v květnu 2010. Černý les opice je dostupný ve 27 zemích a získal nejvyšší ocenění z celého světa.
GIN22 je London Dry Gin podle našeho gusta. Jeho srdce tvoří vybrané suroviny jako grep, citrusová kůra, heřmánek a lehce pikantní kubébový pepř. Komplex chutí dotváří kafrová limeta a kardamom. GIN22 je naší vlajkovou lodí. V roce 2021 i 2022 získal prestižní ocenění na světové soutěži IWSC, na které zaujal porotu svou vyváženou a působivou chutí. V roce 2022 dosáhl úspěchu na i dalším světovém klání - World Gin Awards, kde obsadil stříbrnou příčku v kategorii London Dry Gin.
Nadšení z neobvyklého skandinávského destilátu nás inspirovalo ke vzniku prvního českého Aquavitu ze zcela lokálních surovin. Kmín z Vysočiny a kopr ze Středních Čech jsou srdcem našeho AQUAVITU. Tato jedinečná kombinace surovin vyniká lahodnou chutí a jemným anýzovým aroma. Výsledkem je jemná, svěží a vybalancovana chuť, která Tě chytne za srdce.
Základem tohoto lehce štiplavého ginu je limeta, lístky koriandru a zelené jalapeño papričky. Jeho chuť je výrazná a hravá. Profil svěží, citrusový s dlouhotrvajícím závěrem. Koktejlům dodává nový rozměr a zábavný mexický charakter. Doporučujeme vyzkoušet v kombinaci s grepovou sodou a v koktejlu jako je Margarita, Paloma, Gin & Tonic.
Angostura® Reserva vyzařuje suchou chuť s bohatou a teplou chutí vanilky a závěr, který je neuvěřitelně hladký s nuancemi tropického ovoce včetně banánu a kokosu. Chuťové tóny zralého banánu a vůně exotického tropického ovoce vyzařující ostrý závan páry. Tento rum se vyznačuje středně plnou chutí s kokosem, melasou a náznaky jablka.
Plantation Original Dark Rum je směs Barbadosu (Twin Column a Pot Still, ve věku 1-3 let), Jamajky (Pot Still High Ester, ve věku 10-15 let), které se prodávají v dřevěné kádi a zrají 3 až 6 měsíců. na jihozápadě Francie je Plantation Rum francouzským výrobcem rumu.
Kraken Rum byl představen v roce 2010. Základní rum je z Trinidadu, destilovaný z melasy vyrobené z cukrové třtiny. Rum zraje 1–2 roky a poté se mísí se směsí 11 koření, včetně skořice, zázvoru a hřebíčku. Kapalina je černá a odhaluje náznaky hnědé, když ji držíte na světle.
The Demon's Share 3 Year Old je pozvánkou k prozkoumání bohatosti a komplexnosti panamského rumu. Tento podmanivý rum zrající tři roky zaujme svou třpytivě zlatavou barvou a intenzivním buketem tropického ovoce. Představuje vznešené spojenectví mezi tradicí a inovací a nabízí jedinečný chuťový zážitek. Každý doušek je příslibem cesty do slunných zemí Panamy, kde se štědrá příroda odráží ve výjimečné kvalitě tohoto rumu.
Palírna Diplomático leží na úpatí pohoří And ve Venezuele, což je privilegované místo pro výrobu rumu. Oblast se může pochlubit skvělými podmínkami pro růst cukrové třtiny a pro výrobu rumu, s úrodnou půdou, dostatkem vody a tropickým počasím.
Millonario 10 Aniversario Reserva je směs 2/ 3 rumů zrající v sudech z bílého dubu s obsahem bourbonu (palírna Heaven Hill - Kentucky) a 1/ 3 rumů zrající 10 let v sudech obsahujících sherry.
Don Papa Baroko je rum pocházející z Filipín a zrající v dubových sudech. Tento rum se vyrábí na ostrově Negros Occidentale, okouzlujícím místě, které především díky svému vzdálenému sopečnému původu dává cukrovou třtinu vhodnou k výrobě melasy s obzvláště chutnými a sladkými nádechy.
Rum vytvořený k 20letému výročí Alexandra Gabriela v pozici master blendera. Vzniká z velmi starých rumů charakteristických pro Barbados a sklízí úspěchy i po více než 10 letech, které uplynuly od jeho představení.
Třtinový destilát s velmi jemnou a příjemně sladkou chutí. Vyznačuje se zakulacením s nádechem ořechů, vanilky a dubového sudu. Vyrábí se výhradně ručně podle rodinné receptury a je třikrát destilovaný. Autorem receptury je Jiří Ragan. Český rodák, kterého práce v oblasti financí zavedla v roce 2010 na Mauricius. Zde nejen žil, ale s bývalými partnery vytvořil úspěšnou rumovou značku. Díky tomu se začal zajímat o suroviny, aby v budoucnu mohl vytvořit svou vlastní recepturu, jež bude splňovat jeho představu o „kulaté“ chuti. Vznikl třtinový destilát RAGAN postavený na ingrediencích té nejvyšší kvality, a to včetně vody.
Jameson Irish Whiskey je směs pot still a jemnozrnné whisky. Whisky zraje minimálně 4 roky v kombinaci sudů po ex-sherry a ex-bourbonu – dodává pikantní sladkost a hladký závěr s tóny sladkého ovoce a sherry.
Whisky zraje minimálně čtyři roky, což přispívá k její hladké a sofistikované chuti. Metoda „změkčení dřevěného uhlí“, při které se whisky filtruje přes dřevěné uhlí vyrobené z javorů cukrových, je jednou z klíčových fází při vytváření Jack Daniel's.
Směs Jack Daniel's Tennessee Whiskey a jedinečného medového likéru naší vlastní výroby pro chuť, která je jedinečná a nezaměnitelně Jack. S nádechem medu a přirozeně hladkým závěrem nabízí Jack Daniel's Tennessee Honey chuť nečekaného.
Nejnovější přírůstek do Jack Daniel’s rodiny. Jack Apple je vysoce univerzální, lahodně hladký a osvěžující drink. Jack Apple kombinuje nezaměnitelnou chuť čerstvých jablek s charakterem Jack Daniel’s Old No.7. Je to whiskey s příchutí jablek a nejlépe chutná na ledu, kdy nejvíce vynikne bohatá a jemná chuť čerstvě nakrájených jablek s podtónem horkého karamelu s dozvukem opáleného dřeva.
Wild Turkey® 101 je pravá americká klasika vytvořená mistrem destilátorem Jimmym Russellem v srdci Kentucky. Již více než 60 let vyrábíme tento 101 odolný Kentucky Straight Bourbon jedním způsobem – správným způsobem a déle zraje v sudech z vypáleného dubu.
Wild Turkey Straight Rye Whisky je 81 důkazová óda na první americký destilovaný lihovinu: žitnou whisky. Při výrobě Wild Turkey Rye používáme hlubší, „aligátorové“ uhlí pro extra chuť, abychom vytáhli velké, široké koření, díky nimž je žitná whisky tak odlišná od jejích bourbonových protějšků.
Laphroaig Select je základním vyjádřením této klasické whisky Islay. The Select je spojením sudů z klíčových stylů palírny: Quarter Cask, PX Cask a Triple Wood (sherry Oloroso) a poslední přídavek 10 Year Old. Výsledkem je whisky s komplexností a hloubkou s rašelinou, dubem a jemnou sladkostí.
Nikka From The Barrel je míchaná whisky, která byla uvedena na trh v roce 1985. Vývoj tohoto výrazu začal s cílem dodat plnou chuť a bohatost whisky jako „ze sudu“, kterou dokážou přičichnout a ochutnat pouze mixéry.
Glenlivet Founder's Reserve je skotská whisky z oblasti Speyside ve Skotsku. Metodou zakladatele George Smithe whisky zraje ve výběru tradičních a amerických prvoplněných dubových sudů.
Sladká rašelina, uhlí, tyčinky Caramac, jemný květinový mýdlový tón, pepř a chilli. Velmi měkký, měkký vstup, pak koření a rašelina pronikají ve velkém. Silné, ale s vyváženou sladkostí. Skvělá délka. Dlouhé a hřejivé, kouř a pepř vydrží nejdéle. Je snadné pochopit, proč je to tak oblíbené – pikantní, sladké a především kouřové. Skvělý dram, dobře vyvážený a hodně se děje.
Johnnie Walker Black Label je jednou ze skutečných ikon života. Mistrovská směs single malt a obilné whisky z celého Skotska, zrající minimálně 12 let. Výsledkem je nadčasová klasika s hloubkou a vyvážeností chutí.
Naše jediná skotská smíchaná výhradně s single malts. Johnnie Walker Green Label je skrytý klenot s živými tajemstvími, která je třeba odhalit. A se slady ze čtyř koutů Skotska, zrajícími nejméně 15 let, zachycuje výrazné chutě každé krajiny v dokonalé rovnováze. Whisky, která je v souladu s přírodou.
Johnnie Walker Blue Label je vytvořen pomocí dovedností a technik vyhrazených pouze pro whisky nejvyšší kvality. Precizní stavební kameny chuti jsou vytvořeny pomocí speciálních vatting vzácných whisky a whisky zrající v sudech po Sherry.
Glenfiddich 12 je součástí vlajkové kolekce palírny, skvělá volba pro ostřílené sippery nebo ty, kteří s whisky začínají, se spoustou lehkých a ovocných chutí díky vysokému řezu. Zraje 12 let v amerických a evropských dubových sudech a je také světově nejvíce oceňovaným single malt!
S krásně sladkým a nezapomenutelným závěrem je Glenfiddich 15 Year Old dram, který jde velmi snadno dolů. Krémová a sladová chuť s nádechem koření a květů a vůní jarních květů a květin z letních zahrad z něj dělají opravdu velmi příjemný nápoj.
DUB, PEČENÉ JABLKO, SKOŘICE Každý z nich má mimořádnou konzistenci a charakter z období intenzivního sňatku a hřejivý, výrazný závěr. Skutečně výjimečný single malt, výsledek nejen osmnáctileté péče a pozornosti, ale i řemesla a znalostí při výrobě whisky předávaných z generace na generaci.
Živý, plně ochucený a kořeněný Glenfiddich 21 Year Old je během posledních měsíců ve skladu naplněn přidanou složitostí. Díky novému balení, které odráží její tropické karibské tóny, znamenitá Speyside whisky předvádí aroma limetky, zázvoru a banánu.
Limitovaná edice Hennessy Very Special od JonOne se vyznačuje barevným, zářivým designem a je součástí pokračující série spolupráce mezi Hennessy a mezinárodně uznávanými městskými umělci. V JonOne Maison okamžitě vycítil spřízněnou duši.
Casco Viejo Blanco je tradiční mexická tequila, vyrobená podle staré receptury. Nápoj vykazuje jasnou a zároveň sofistikovanou chuť s ovocnými a kořenitými tóny. V dochuti jsou cítit nuance agáve a bylinek. Vůně tequily odhaluje nádherné tóny bylin a květin.
Casco Viejo je vyrobeno výhradně z agáve Blue Weber pěstované v oblasti Los Altos v Jalisco; tato náhorní plošina, kolem 7 000 stop nad mořem, je široce považována za jedno z nejlepších prostředí produkujících agáve v Mexiku díky své červené půdě bohaté na železo a jíl, horkým dnům vystavení slunci a chladivým, větrným nocím. Produkce je vertikálně integrovaná, protože rodina Camarena vlastní 18 polí agáve. Agáve se vaří v tradičních cihlových pecích, fermentuje v dřevěných kádích a dvakrát destiluje v tradičních měděných kotlích.
Cabrito Blanco se vyrábí ze 100 % agáve vypěstované na vysočině Los Altos. Tequila vyrobená z vysokohorské agáve typicky vykazuje silné ovocné citrusové tóny a v závěru má trochu pálivé papriky. V případě Cabrita se jejich sklizená agáve vaří v kamenné peci.
Cabrito Reposado je označováno jako nejdivočejší tequila v Mexiku. Reposado se pěstuje a pěstuje ve městě Arandas v Jalisco, což mu dodává sladší, ovocnou chuť. Vyrobeno ze 100% agáve. Reposado zraje až 18 měsíců v dříve používaných sudech po bourbonu.
El Jimador Blanco Tequila je vyrobena ze 100% ručně sklizené agáve Blue Weber. Lihovar používá difuzér, před kvašením v otevřených tancích a dvakrát destiluje. Poté se okamžitě plní do lahví, aby se zachovala čerstvost. Pojmenováno po Jimadorech – mexických farmářích, kteří sklízejí rostlinu agáve.
Po ochutnání se tělo cítí vodnaté a dodává šmrnc alkoholu a pepře. Jak se chutě vyvíjejí, profil se stává vyváženějším s nádechem vanilky, agáve a jemným dotekem dubu. Závěr je teplý a přetrvává na patře a nabízí kombinaci chutí skořice, černého pepře a sladkého dubu.
Tequila Herradura Plata nabízí výraznou chuť agáve s jemnými dubovými tóny, dosažené díky dodatečnému 45dennímu odpočinku v sudech z amerického bílého dubu, překračující průmyslový standard. Výsledkem tohoto prodlouženého procesu je tequila se světle slámovou barvou, robustním aroma vařené agáve, vanilky a dřeva s osvěžujícím nádechem. Objevte jedinečnost této tequily díky jejímu výjimečnému procesu stárnutí.
Peruánské pisco, jehož jméno se překládá jako „ďábel z Andes“. Vyrobeno z hroznů vypěstovaných na vinicích Tacama v oblasti Ica v Peru, toto je oceněné pisco plné ovocné chuti.
Gusano Rojo Mezcal je jedním z nejoblíbenějších mezcalů v Mexiku a je vyroben ze 100% agáve. Pojmenován Gusano Rojo (červený červ) podle „červa“, který se někdy vyskytuje v rostlinách agáve používaných k výrobě. Od roku 1932 udržujeme tradici mezcalu v jeho řemeslném procesu a dosahujeme jedinečné kvality a chuti.
Prvotřídní pálenka z jižních Čech, vyrobená pouze z nejkvalitnějších zralých hrušek. Vzniká pod dohledem mistra destilátora Václava Šitnera. Ruční drobná domácí výroba je zárukou jedinečnosti. Vyznačuje se harmonickou, ovocnou, lehce nasládlou chutí.
Pálenka pocházející z jižních Čech, vyrobená pouze z nejkvalitnějších vyzrálých švestek. Vzniká pod dohledem mistra destilátora Václava Šitnera. Vyznačuje se harmonickou, ovocnou, lehce nasládlou chutí.
La Grappa 903 plně odráží velkou osobnost a mistrovství Bonaventury Maschia, zakladatele stejnojmenné společnosti z Gaiarine. Jedná se o dokonale vyvážený destilát ze směsi slupek různých hroznů, destilovaných na měděných destilačních přístrojích. Po destilaci zraje nejméně šest měsíců v barikových sudech, které jí dodávají delikátní kořeněnou vůni s tóny zralého ovoce a nezaměnitelnou jemnou a dlouho trvající chuť. Bonaventura Maschio se narodil v roce 1903, ale vzhledem k tomu, že na matrice udělali chybu a napsali jako rok narození 903, použili jeho potomci na etiketě letopočet tak, jak byl zapsán, dokonce i stejným typem písma. Grappa 903 je dnes nejprodávanější grappou v italských barech a restauracích.
Southern Comfort (často zkráceně SoCo) je americký whisky likér přirozeně s ovocnou příchutí s akcenty ovoce a koření. Značka byla vytvořena barmanem Martinem Wilkesem Heronem v New Orleans v roce 1874 s použitím whisky jako základní lihoviny. Whisky byla nahrazena neutrálním duchem pod vlastnictvím Brown-Forman.
Absinthe svatého Antoina se rodí pomalou destilací vybraných bylin, včetně pelyňku Artemisia absinthium a Artemisia pontica. V souladu s naším mottem „100% čistě přírodní produkty“ jsme vytvořili náš absint s použitím pouze přírodních složek.
Jägermeister je německý hořkosladký likér vyrobený z 56 druhů bylin, ovoce a koření, macerovaný v lihu po dobu až šesti týdnů a poté zraje v dubu před smícháním. Přestože byl Jägermeister založen v roce 1878, nevyráběl tento likér až do roku 1935.
Becherovka dříve Karlsbader Becherbitter, je bylinná hořká, často popíjená jako digestiv. Vyrábí ho v Karlových Varech v České republice společnost Jan Becher. Značku vlastní Pernod Ricard.
Baileys vyrábí Diageo na Nangor Road v Dublinu v Irsku a v Mallusku v Severním Irsku. Jde o původní irskou smetanu, kterou vynalezl tým v čele s Tomem Jagem v roce 1971 pro irský Gilbeys; Diageo v současné době vlastní ochrannou známku. Má deklarovaný obsah alkoholu 17 % obj.